FCSB a câştigat ultimul amical al verii, la Galaţi, cu Oţelul, printr-un gol marcat de Florinel Coman în minutul 66

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Galaţi, în faţa a 13.000 de spectatori, vicecampioana României, FCSB, a întâlnit într-un meci amical echipa locală, Oţelul, nou promovată în Liga 2.

Bucureştenii s-au impus la limită, cu 1-0, prin reuşita lui Florinel Coman, din minutul 66 – torpilă din careu după o pasă primită de la Pantea.

Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oţelul, a aliniat următoarea formulă de start: Dur-Bozoancă – Farcaş, Yabre, Adăscăliţei, Nedelea – Jardan, Neagu, Kip – Cîrjan, Nica, Cisoti.

Toni Petrea, antrenorul celor de la FCSB, a început cu Tîrnovanu – Ov. Popescu, Dawa, Lixandru, Radunovic – Olaru, Edjouma, Oct. Popescu – Cordea, Fl. Tănase, Fl. Coman.

Pentru FCSB a fost al patrulea meci disputat în pauza competiţională, după 6-0 cu FC Sfântul Gheorghe Suruceni, 6-1 cu Zimbrul Chişinău şi 1-0 cu CS Mioveni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.