Fostul pugilist american Oscar de la Hoya a fost arestat, în noaptea de marţi spre miercuri, la Pasadena, în apropiere de Los Angeles, pentru conducere în stare de ebrietate, informează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Un vehicul a fost oprit de o patrulă de poliţie rutieră pentru viteză excesivă. Poliţistul a simţit un miros puternic de alcool în momentul în care şoferul a deschis geamul", se arată într-un comunicat al autorităţilor americane.

De la Hoya, în vârstă de 43 de ani, a fost dus la secţie, dar a fost eliberat după câteva ore.

Campion olimpic în 1992, Oscar de la Hoya a câştigat titlurile mondiale la şase categorii diferite. El şi-a încheiat cariera de pugilist profesionist în 2008 cu 39 de victorii, dintre care 30 înainte de limită, şi şase înfrângeri.

De la Hoya, care a recunoscut în 2011 şi 2013 că are probleme cu alcoolul, este în acest moment unul dintre cei mai importanţi promotori americani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.