Preşedintele Bucharest Running Club Association, Valeria Răcilă van Griningen, a afirmat, joi, că speră la un timp record de cursă în ediţia din acest an a Semimaratonului Internaţional Bucureşti, după ce traseul a fost schimbat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Semimaratonul creşte în fiecare an, sperăm să depăşim creşterea de 20 la sută care a fost de fiecare dată. Se anunţă vreme frumoasă, traseul este mai plat acum, va fi mai rapid şi sper să avem record de cursă. Avem atleţi de elită din Ethiopia, din Kenya şi sperăm să avem un record al traseului. Nu se mai înconjoară Palatul Parlamentului, traseul este plat şi foarte bun pentru record. Şi pentru cei care vor obţine recordul se va da un bonus financiar, ca de fiecare dată”, a declarat organizatoarea competiţiei.

Fosta campioană olimpică la canotaj a fost joi la Scoala Generala 112, International British School, pentru a promova practicraea sportului în rândul copiilor: "Am venit la această şcoală unde profesoara de sport este şi ea fostă campioană la canotaj şi e implicată, vine cu grupuri mari de copii la acţiunile noastre. La semimaratonul de săptămâna viitoare aşteptăm cât mai mulţi copii. S-a atins limita de 3.000 de copii înscrişi pe site şi mai avem câteva locuri pentru cei care se vor înscrie în ziua respectivă”.

Cea de-a VI-a ediţie a OMV Petrom Bucharest Half Marathon va avea loc la 13-14 mai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.