Organizarea turneului WTA de la Montréal, programat în perioada 10-16 august, este în pericol, după ce Guvernul din Quebec a cerut suspendarea tuturor evenimentelor sportive şi culturale până la 31 august, din cauza pandemiei de coronavirus, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Federaţia canadiană de tenis (Tennis Canada) a precizat că "evaluează consecinţele acestui anunţ şi ia în calcul diferite opţiuni împreună cu WTA privind amânarea competiţiei".

ATP şi WTA au suspendat turneele până la 13 iulie, din cauza pandemiei de coronavirus. În timp ce turneul de la Wimbledon a fost anulat, o premieră după al Doilea Război Mondial, cel de la Roland Garros a fost amânat pentru septembrie-octombrie.

"Înţelegem decizia Guvernului din Quebec, care trebuie să ţină cont de sănătatea şi siguranţa populaţiei", a declarat directorul Cupei Rogers din  Montreal, Eugene Lapierre.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.