Oraşul Genova a propus să găzduiască returul finalei Copei Libertadores dintre Boca Juniors şi River Plate, meci amânat din cauza incidentelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dragi conducători, oraşul nostru, apropiat istoric, cultural şi sportiv de Buenos Aires, simte o legătură foarte importantă cu cele două prestigioase cluburi, fondate de compatrioţii noştri emigraţi din Italia în Argentina la începutul anilor 1900 şi care sunt gemene cu echipele noastre Genoa şi Sampdoria. Genova este prima casă pentru Boca şi River şi ar fi o ocazie în plus de a da o vizibilitate extraordinară oraşului nostru în această perioadă şi pentru a relua legătura puternică de prietenie care uneşte istoric aceste cluburi", a transmis presei italiene responsabilul pentru sport de la Primăria din Genova, Stefano Anzalone.

Oraşul Genova a fost afectat în luna august de surparea Podului Morandi, care s-a soldat cu 43 de morţi.

Manşa secundă a finalei Copa Libertadores, dintre River Plate şi Boca Juniors, care ar fi trebuit să se dispute sâmbătă seară, pe stadionul Monumental din Buenos Aires, a fost amânată pentru duminică, din cauza incidentelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.