Fundaşul echipei CFR Cluj, Andrei Burcă, a avut un discurs dur la adresa colegilor săi după victoria cu FC Botoşani, spunând că dacă vor repeta a doua repriză din meciul de miercuri nu vor câştiga campionatul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am făcut un joc foarte bun în prima repriză, însă repriza a doua trebuie să ne dea mult de gândit, pentru că nu se poate să ne prezentăm aşa, să aibă ocazii adversarul. Parcă am intrat relaxaţi în repriza a doua, nu ştiu ce s-a întâmplat. Cu jocul din repriza a doua nu avem şanse la campioant. Da, s-au adunat multe meciuri, dar consider că suntem o echipă cu multă experienţă şi n-ar trebui să lăsăm adversarul să-şi creeze ocazii, mai ales la 2-0, pentru că marchează un gol şi nu ştii, intri într-o degringoladă şi nu ştii ce se întâmplă. Nu are voie nimeni să aibă ocazii împotriva noastră, pentru că ne dorim să câştigăm campionatul şi este foarte importantă apărarea", a declarat Burcă, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

Colegul său, fundaşul dreapta Cristian Manea are altă opinie: "Am arătat ca o echipă puternică, suntem bucuroşi că am trecut pe primul loc şi acum presiunea mai mare este pe ceilalţi. Chiar dacă ne-am apărat mai mult în a doua repriză, eu am simţit că e greu să luăm gol. E bine că am rezolvat meciul cu două goluri."

CFR Cluj a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa FC Botoşani, în etapa a IV-a a play-off-ului Ligii I. Ardelenii urcă provizoriu pe primul loc, cu două puncte avans faţă de FCSB, de pe locul 2. Câte un jucător de la fiecare echipă a fost eliminat, în finalul întâlnirii.

A marcat: Sigurjonsson '25, '28.

În minutul 88, Păun l-a faultat pe Al Mawas, trăgându-l tare de tricou. Sirianul a reacţionat şi a vrut să-şi facă singur dreptate, apoi jucătorii celor două echipe au făcut un meleu şi s-au împins reciproc. După această fază, Latovelvici şi Al Mawas au fost eliminaţi.

Clasament: 1. CFR Cluj – 41 de puncte, 2. FCSB – 39, 3. Universitatea Craiova – 34 de puncte, 4. Sepsi – 30 de puncte, 5. FC Botoşani – 25 de puncte, 6. Academica Clinceni – 22 de puncte.

Etapa se încheie, joi, de la ora 19.45, cu întâlnirea CS Universitatea Craiova - FCSB.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.