Fotbalistul echipei CFR Cluj, Billel Omrani, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că fiind francez este şi mai motivate să obţină o victorie în confruntarea cu Rennes, din Liga Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Da, este posibilă o victorie. Este o echipă foarte bună, dar şi noi suntem în formă şi vom face tot posibilul ca să câştigăm această partidă. Ei sunt obligaţi să câştige, trebuie să se menţină în competiţie, vor veni cu spirit de învingători, dar şi noi trebuie să fim atenţi să facem totul pentru a câştiga. Nu avem de ales, jucăm pentru trei puncte. Vom încerca să dăm totul. Trebuie să fim atenţi şi să jucăm bine şi cu Celtic. Mesajul meu pentru suprteri este să vină în număr mare, pentru că este un meci important pentru noi. Să le arătăm fanilor celor de la Rennes cum este atmosfera aici. Fiind francez simt o dorinţă şi mai mare de a câştiga meciul şi să le arăt francezilor că acest campionat are echipe foarte bune”, a spus Omrani.

Meciul CFR Cluj - Rennes se va disputa, joi, de la ora 19.55, în etapa a patra a grupei E a Ligii Europa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.