Billel Omrani a declarat, joi seară, după meciul câştigat de CFR Cluj în faţa echipei Lazio Roma, scor 2-1, în grupele Ligii Europa, că golul său a fost unul norocos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este o victorie importantă împotriva lui Lazio, sunt foarte fericit că am marcat al doilea gol, chiar dacă recunosc că a fost un gol norocos. Am mai avut două ocazii importante, dar mă bucur că am marcat până la urmă. Sunt foarte fericit că antrenorul lui Lazio m-a remarcat şi că a vorbit despre mine" , a declarat Billel Omrani pentru Telekom Sport.

Formaţia CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Lazio Roma, în prima etapă a grupei E a Ligii Europa, meci la care oaspeţii au condus cu 1-0. Au marcat Deac ’41 (penalti) şi Omrani ‘75 pentru CFR Cluj, respectiv Bastos ’25 pentru Lazio.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.