CSM Bucureşti a anunţat, joi, că handbalistele Elizabeth Omoregie şi Jelena Grubisic au decis să continue la gruparea din Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Elizabeth Omoregie (23 de ani), centrul venit în vara lui 2018 de la Krim Ljubliana, a semnat prelungirea contractului pentru încă doi ani, iar portarul Jelena Grubisic (33 de ani), componentă a echipei din 2016 care a cucerit Liga Campionilor, în premieră pentru o echipă din handbalul românesc, va juca la CSM Bucureşti şi în sezonul 2020-2021.

“E o onoare să mai rămân un sezon aici, al şaselea pentru mine, şi mă simt ca acasă. Sunt fericită să fac parte din aşa echipă, să am alături jucătoare atât de valoroase şi sunt convinsă că împreună vom reuşi să ne îndeplinim toate obiectivele. Iubesc fanii români pentru că reuşesc să creeze o atmosferă cum găseşti în foarte puţine locuri din Europa. Vreau să le mulţumesc pentru toată susţinerea pe care ne-o arată mereu, în momentele grele ne împing de la spate şi ne ajută să ne ridicăm”, a declarat Jelena Grubisic.

„Sunt foarte bucuroasă că am ajuns la o înţelegere cu CSM Bucureşti pentru următorii doi ani. Cred că vom avea rezultate extrem de bune cu această echipă şi le vom dovedi tuturor că CSM Bucureşti este unul dintre cele mai puternice cluburi din Europa. Fanii noştri au contribuit la decizia mea, ştim cu toţii cât de entuziasmant este să joci într-o Polivalentă plină, sunt incredibili”, a afirmat şi Elizabeth Omoregie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.