Federaţia Portugheză de Fotbal (FPF) a anunţat, într-un comunicat, că un omagiu îi va fi adus lui Artur Jorge în această seară, la meciuri din Liga Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

FPF, Sporting, Benfica şi Braga au cerut permisiunea UEFA pentru a-i aduce un omagiu antrenorului portughez care a decedat la vârsta de 78 de ani.

"UEFA a răspuns pozitiv acestei solicitări, ceea ce înseamnă că un omagiu va fi adus înainte de startul meciurilor Sporting-Young Boys, Toulouse-SL Benfica şi Qarabag-SC Braga, manşe retur ale barajului pentru accederea în optimile de finală ale Ligii Europa", a precizat forul portughez.

De asemenea, FPF a decretat că "un minut de reculegere va fi ţinut în memoria lui Artur Jorge [...] joi, la toate meciurile din competiţiile organizate de Federaţia Portugheză de Fotbal".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.