Atacantul francez Olivier Giroud şi-a prelungit miercuri contractul cu gruparea italiană AC Milan, a anunţat clubul pe site-ul oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Olivier Giroud (26 de ani) a marcat marţi golul lui AC Milan în returul sferturilor de finală din Liga Campionilor, cu Napoli, scor 1-1, şi s-a calificat cu echipa sa în semifinalele competiţiei.

Miercuri a venit şi prelungirea contractului cu gruparea lombardă. „AC Milan are plăcerea de a anunţa prelungirea contractului lui Olivier Giroud. Olivier, care este la Milan din vara anului 2021, a devenit un punct de referinţă în centrul atacului rossonerilor, adunând 76 de apariţii şi marcând 27 de goluri”, acesta este textul comunicatului oficial publicat pe site-ul clubului AC Milan, text în care nu este precizată durata prelungirii.

După semnarea prelungirii, Giroud a declarat: "Sunt foarte fericit. Este cel mai bun mod de a sărbători calificarea în turul următor, în semifinală. Mă simt ca un suporter al Milanului în fiecare zi. Am avut parte de multă ospitalitate aici, mă simt foarte bine."

Gazzetta dello Sport scrie că durata noului angajament este de un an, cu un salariu net de 3,5 milioane euro, plus bonusuri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.