Manchester United a ratat, miercuri, şi câştigarea Ligii Europa, iar antrenorul Ole Gunnar Solksjaer spune că un sezon fără un trofeu nu poate fi de succes, informează BBC. United a terminat pe locul 2 în Premier League, dar nu a mai câştigat un trofeu din 2017.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne-am descurcat bine în acest sezon. Începutul a fost dificil. Nu am avut pre-sezon şi am pierdut trei din primele şase meciuri. Am tras tare în campionat, poate am ajuns mai aproape de vârf decât am crezut şi am ajuns într-o finală. Dar trebuie să câştigi finala pentru a face un sezon bun. Acum nu este momentul să arătăm cu degetul spre ceea ce aş fi făcut altfel. Dar când termini fără trofeu nu ai făcut totul bine. Ne apropiem din ce în ce mai mult şi mai bine. Am fost la un şut de un trofeu şi de o noapte bună. Trebuie să avem dorinţa de a ne întoarce anul viitor şi de a ne îmbunătăţi. Singura cale de a obţine marjele de partea ta este să munceşti mai mult şi mai bine", a declarat tehnicianul norvegian.

Formaţia Villarreal a câştigat pentru prima dată Liga Europa, miercuri seară, la Gdansk, învingând echipa Manchester United în urma loviturilor de departajare, scor 12-11.

La finalul prelungirilor, scorul a fost 1-1, golurile fiind marcate de Gerard Moreno ’29 pentru Villarreal şi Cavani ’55 pentru United.

La loviturile de departajare, scor 11-10, toţi jucătorii echipei spaniole au marcat, inclusiv portarul Rulli, în timp ce de la Manchester United a ratat portarul De Gea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.