Reprezentativa Olandei s-a calificat în semifinalele Ligii Naţiunilor, după ce a remizat, scor 2-2, în deplasare, cu selecţionata Germaniei. Franţa, campioana mondială, termină grupa pe locul 2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile au fost marcate de Werner (9) şi Sane (20) pentru Germania, respectiv Promes (85) şi Van Dijk (90+1).

Cu 7 puncte, Olanda a câştigat Divizia A, urmată de Franţa, tot cu 7 puncte, şi de Germania, cu 3 puncte, deja retrogradată în Divizia B.

În Divizia B, grupa 1, Cehia a învins Slovacia, scor 1-0, prin golul lui Schick (32), iar în grupa 4, Danemarca şi Irlanda au încheiat la egalitate, scor 0-0. Slovacia a retrogradat în Divizia C.

Bulgaria şi Slovenia au remizat, scor 1-1, în Divizia C, grupa 3, în timp ce Norvegia a trecut de Cipru, scor 2-0 şi a promovat în Divizia B.

În Divizia D, grupa 4, Macedonia a învins Gibraltar, scor 4-0, iar Liechstentein a remizat cu Armenia, scor 2-2. Macedonia a promovat în Divizia C.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.