Oficiali şi arbitri din România au fost delegaţi la meciuri din primele două etape ale noii competiţii europene UEFA Woman’s Nations League, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, meciul dintre Germania şi Islanda va fi condus la centru de Ionela Alina Peşu, care va fi ajutată la cele linii de Petruţa Claudia Iugulescu şi Daniela Constantinescu, cel de-al patrulea oficial fiind Iuliana Elena Demetrescu. Observator pentru arbitri va fi Maria Luisa Villa Gutierrez, din Spania, iar delegat de joc Josip Tomasko, din Croaţia. Partida, care contează pentru grupa a treia din Liga A, va avea loc marţi, 26 septembrie, de la ora 19.45, la Bochum, pe Vonovia Ruhrstadion.

În aceeaşi zi, Floarea Cristina Ionescu va fi observator pentru brigada de arbitri condusă de Irini Pingiou (Grecia) la meciul dintre Luxemburg şi Georgia, din grupa a doua a Ligii C, care se va disputa de la ora 20:30, în oraşul Esch-sur-Alzette, pe Stadionul Emile Mayrisch.

Şi Teodora Albon va fi observator pentru brigada de arbitri de la meciul Ungaria – Irlanda, care va fi condus la centru de Zuzana Valentova, din Slovacia. Meciul, care contează pentru grupa 1 a Ligii B, este programat de la ora 20:30, la Budapesta, pe arena Hidegkuti Nandor.

De asemenea, Roxana Berceanu va fi delegat de joc la partida dintre Bosnia şi Herţegovina – Slovenia, din grupa a patra a Ligii B, care se va disputa de la ora 16:00.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.