Fatih Ilek, manager la Hatayspor, a declarat la un post de radio turc că fotbalistul Christian Atsu, care a rămas sub dărâmături după cutremurele devastatoare de la începutul săptămânii trecute, avea bilet pentru a pleca din Turcia cu câteva ore înainte de seism, dar s-a răzgândit după ce a marcat golul victoriei într-un meci din prima ligă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atsu încă nu a fost găsit.

"Acesta a fost destinul lui. Avea bilet de plecare, dar pentru că a jucat bine şi a marcat, s-a răzgândit în privinţa plecării. A fost surprins de un cutremur în cea mai fericită zi a sa. Avea avion la ora 23.00. Urma să plece la Istanbul, iar apoi în Franţa. S-a răzgândit, este literalmente o tragedie", a povestit Ilek.

Christian Atsu a adus victoria echipei sale în ziua dinaintea cutremurului, în meciul cu formaţia Kasimpaşa, scor 1-0. Atsu a marcat în minutul 90+7.

Bilanţul oficial al victimelor din Turcia se ridică în prezent la 38.044 de morţi, ceea ce face din cutremurul de săptămâna trecută cel mai grav dezastru din istoria modernă a Turciei. Însă este de aşteptat ca acest număr să crească vertiginos, având în vedere că în jur de 264.000 de apartamente au fost distruse în urma cutremurului, iar multe persoane sunt încă de negăsit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.