Octavian Goga, vicepreşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, şi membru al Comitetului Executiv ca reprezentant al Asociaţiilor Judeţene de Fotbal, a fost unul dintre cei 11 comisari de joc desemnaţi de FIFA pentru a participa la Cupa Mondială din Rusia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În total, FIFA are aproximativ 400 de comisari de joc, 120 în Europa, dintre care au fost selectaţi 11, cinci din Europa şi alţi şase din celelalte confederaţii.

A fost pentru prima dată când România a avut un reprezentat printre comisarii FIFA la turneu final de Cupă Mondială.

Goga (57 de ani) a participat la cinci partide la Mondialul abia încheiat, două în zona Saransk, Peru - Danemarca şi Columbia - Japonia, apoi alte trei jocuri la Ekaterinburg, Franţa - Peru, Senegal - Japonia şi Mexic - Suedia.

"Totul a fost la superlativ, organizarea a fost impecabilă, nu au existat incidente la niciun meci la care am fost delegat. FIFA împreună cu Comitetul Local de Organizare au conlucrat perfect la acest turneu final, ţinând cont de numărul impresionant de fani prezenţi la evenimente, atât pe stadioane, acolo unde toate partidele la care am fost delegat s-au jucat cu casa închisă, cât şi alte zone cu unde suporterii erau prezenţi în număr extrem de mare!", a declarat Octavian Goga.

Octavian Goga este de 16 ani observator de joc în Liga 1, de 6 ani se regăseşte pe lista delegaţilor UEFA, iar din 2016 a devenit comisar FIFA, fiind supervizor la mai multe partide din preliminariile Cupei Mondiale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.