Căpitanul echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, Oana Manea, a declarat sâmbătă, după ratarea finalei Ligii Campionilor, a declarat că trebuia ca echipa să joace cu mai mult spirit şi că emoţiile ”au dat” jucătoarele în jos. Antrenorul Per Johansson: Nu ştiu dacă voi rămâne sezonul viitor, sunt dezamăgit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu a fost să fie, ne-am dorit foarte mult. Eu am avut mari emoţii, le-am simţit la fel pe fete, credeam că o să zburăm azi, dar emoţiile ne-au dat în jos. Cred că trebuia să jucăm mai mult ca o echipă, au fost momente când am luat-o individual, dar ăsta e joc de echipă. Poate a jucat Gyor mai relaxată, apărarea şi poarta lor a făcut diferenţa. Mulţumesc publicului pentru susţinere, cu toate că am pierdut, fanii ne-au aplaudat la final, mulţumim. Poate nu a fost ziua Cristinei Neagu azi, aşa a fost să fie. Nu ştiu ce va fi, mâine vrem să jucăm ca o echipă şi să ne bucurăm de handbal”, a spus Oana Manea la DigiSport.

La rândul său, antrenorul Per Johansson a precizat: ”Am avut încredere la 16-16, dar apoi am jucat individual şi am ratat, cu fiecare jucătoare jucând pentru ea. Nu am avut contraatac, Helle Thomsen (antrenorul schimbat chiar cu Per Johansson – n.r.) s-a confruntat cu aceeaşi problemă, cu a nu marca goluri uşoare. Am încercat toate sistemele de joc, dar nu am reuşit nimic. Este dezamăgitor. Urăsc să pierd. Nu ştiu dacă voi rămâne sezonul viitor”.

Campioana en-titre a României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a ratat, sâmbătă, calificarea în finala Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă în semifinalele Turneului Final Four de la Budapesta, de deţinătoarea trofeului, Gyor ETO, scor 26-20 (12-10).

Cu 107 goluri marcate în total, Cristina Neagu este pe primul loc în topul golgeterilor Ligii Campionilor şi mai poate adăuga reuşite în finala mică de duminică.

A doua semifinală a zilei, la Turneul F4 de la Budapesta, va avea loc tot sâmbătă, de la ora 19.00, între Rostov-Don şi HC Vardar.

Duminică, de la ora 16.15, este progamată finala mică, pentru medaliile de bronz, iar de la ora 19.00 se va disputa finala cu trofeul ”pe masă”.

CSM Bucureşti s-a calificat Turneul Final Four al Ligii Campionilor, după ce a eliminat formaţia franceză Metz Handball, cu 34-21 şi 20-27. Gyor a trecut de Buducnost, cu 30-28 şi 26-20, HC Vardar a eliminat pe FC Midtjylland, cu 32-25 şi 24-23, iar Rostov-Don a trecut de FTC Budapesta, cu 32-22 şi 31-29.

CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală de pe locul 3 în grupa principală I, după următoarele rezultate: 28-22 şi 24-28 cu Gyor, 31-26 şi 29-24 cu FC Midtjylland, 22-22 şi 24-25 cu Rostov-Don.

Obiectivul campioanei României în actuala stagiune a fost calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor, la care a mai participat de două ori consecutiv.

În 2016, CSM Bucureşti a cucerit trofeul, iar anul trecut a încheiat cu medaliile de bronz, aflându-se acum la a treia participare consecutivă la Turneul Final Four.

În 2017, Liga Campionilor a fost câştigată de campioana Ungariei, Gyor ETO.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.