Jucătoarea de tenis Oana Georgeta Simion, locul 427 WTA, s-a calificat, marţi, în turul doi al turneului ITF de la Bursa (Turcia), dotat cu premii în valoare totală de 60.000 de dolari, informează site-ul itftennis.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Simion a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 4-6, 7-6 (5), 6-3, după trei ore şi 13 minute, pe Estelle Cascino (Franţa), jucătoare venită din calificări şi poziţia 481 în ierarhia mondială.

În turul doi, Oana Georgeta Simion o va întâlni pe Ipek Spoylu (Turcia), cap de serie numărul unu şi locul 180 WTA, care a trecut, cu scorul de 7-6 (7), 6-3, de Anastasia Vasilieva (Ucraina), poziţia 389 în clasamentul mondial.

Tot în primul tur de la Bursa, Daiana Negreanu, jucătoare venită din calificări şi locul 532 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 7-6 (5), 6-1, după o oră şi 54 de minute, de Anastasia Gasanova (Rusia), poziţia 497 în ierarhia mondială.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.