Baschetbalista americană DeWanna Bonner, dublă campioană în WNBA, va evolua la Sepsi Sfântu Gheorghe, până la debutul campionatului profesionist de peste Ocean, la începutul lunii mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cu ajutorul conducerii Atomerőmű KSC Szekszárd, clubul nostru a reuşit să obţină dreptul de joc al unei duble campioane WNBA, astfel DeWanna Bonner ne va întări echipa pentru playoff-ul Ligii Naţionale, care va începe în curând", a anunţat, joi, campioana României.

Jucătoarea de 33 de ani a fost una dintre piesele de bază la Atomeromu în optimile şi sferturile de finală ale EuroCup, în luna martie, ducându-şi echipa în Final Four-ul competiţiei.

Ea a jucat ultimul meci, miercuri, în prima dispută a semifinalelor din Ungaria, împotriva formaţiei UNI Gyor.

”Spre bucuria noastră, baschetbalista a decis să poarte tricoul verde şi alb până la începutul sezonului WNBA din mai, întrucât vrea să îşi îmbunătăţească impunătoarea colecţie de medalii cu un titlu de campioană a României”, au mai transmis oficialii de la Sepsi.

Bonner este campioană în WNBA în 2009 şi 2014. Ea are şi cetăţenia macedoneană.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.