Formaţia Celtic Glasgow, adversara CFR Cluj în grupele Ligii Europa, a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-1, echipa Ross County, într-un meci din etapa a XV-a a campionatului Scoţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Celtic a marcat prin Christie ’12 (penalti), ’39, Rogic ’66 şi Johnson ’72. Pentru Ross County a înscris Stewart, în minutul 24.

Adversara CFR Cluj a jucat în următoarea formulă: Forster - Frimpong, Jullien, Ajer, Taylor - Brown, Rogic (Johnston ‘71), McGregor (Bitton ‘80), Christie, Forrest - Morgan (Griffiths ‘75).

Celtic Glasgow face parte din Grupa E a Ligii Europa, alături de Lazio, Rennes şi CFR Cluj, şi s-a calificat deja în 16-imi. Clujenii au pierdut cu scorul de 0-2 meciul tur cu scoţienii, la 3 octombrie, în deplasare, şi vor mai întâlni Celtic la 12 decembrie, pe teren propriu.

În campionatul Scoţiei, Celtic este lider în clasament, cu 37 de puncte, în timp ce Ross County este pe opt, cu 14 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.