Jucătoarea finlandeză de hochei pe gheaţă Sanni Hakala este paralizată de la piept în jos în urma unei grave accidentări pe care a suferit-o în timpul unui meci, la 24 noiembrie. Dubla medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice, în vârstă de 26 de ani, a făcut anunţul pe Instagram, precizând şi că funcţia braţelor şi a mâinilor îi este limitată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hakala s-a accidentat în timpul unui meci din liga feminină suedeză, când s-a ciocnit de bara porţii. De atunci, ea a fost supusă unei operaţii. "Această situaţie nu este în mod evident plăcută, dar nu mi-e teamă să o înfrunt", a scris ea într-o lungă postare explicativă.

Sanni Hakala a câştigat medalia de bronz la Jocurile Olimpice din 2018 şi 2022 cu echipa Finlandei.

În octombrie, americanul Adam Johnson, care juca pentru Nottingham, în Anglia, a murit după ce a fost lovit în gât de patina unui adversar.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.