O jucătoare din naţionala feminină, antrenată de Cristin Dulca, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, înaintea deplasării în Croaţia, informează frf.ro

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În urma testelor efectuate duminică dimineaţa, o jucătoare din cadru lotului a fost depistată pozitiv. Având în vedere măsurile de distanţare luate, precum şi ancheta epidemiologică efectuată, delegaţia României va efectua deplasarea în Croaţia.

Jucătoarea depistată pozitiv, fiind suspectă de COVID SARS-2 în antecedente (fără test PCR), a fost izolată conform procedurilor DSP.

Testarea de duminică a fost a V-a din cadrul acestei acţiuni. Întreg lotul şi staff-ul tehnic au efectuat 4 testări PCR în prealabil şi o testare rapidă. De asemenea, pe parcursul întregului cantonament s-au luat toate măsurile de precauţie impuse: jucătoarele au dormit în camere single, respectându-se toate normele de distanţare socială", a precizat FRF.

"Tricolorele" au plecat, luni dimineaţă, în Croaţia, unde vor întâlni, marţi, de la ora 17.00, reprezentativa ţării gazdă, într-un meci din preliminariile Campionatului Europeandin 2022.

Reprezentativa feminină a României trebuia să dispute ultimul joc din campania de calificare pentru WEURO-2022 la 1 decembrie 2020. În urma depistării a două cazuri de COVID-19 în cadrul delegaţiei române, care urma să facă deplasarea în Croaţia, naţionala feminină nu a primit acordul de a părăsi ţara, iar meciul a fost reprogramat.

România ocupă locul 3 în Grupa H, fără şanse de calificare la turneul final.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.