O gardă de corp a familiei pilotului mexican Sergio Perez a fost rănită prin împuşcare într-o tentativă de jaf care a avut loc în oraşul natal al sportivului echipei Red Bull, informează motorsport.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit presei din Mexic, un incident s-a produs, în primele ore ale zilei de sâmbătă, la Guadalajara, oraşul natal al lui Perez, în care persoane necunoscute au încercat să jefuiască un autovehicul.

O gardă de corp a lui Antonio Perez, fratele lui Sergio, a fost rănită de un foc de armă după ce a răspuns la încercarea de jefuire a unui Jeep Wrangler. Nu este confirmat dacă fratele lui Perez era în maşină.

"Unul dintre cei doi bodyguarzi conducea în spatele acestui vehicul care a observat tentativa de jaf fără ca hoţii să bage de seamă. Garda de corp şi-a scos arma şi a avut loc un schimb de împuşcături între tâlhari şi bodyguarzi, în care unul dintre aceştia din urmă a fost rănit la faţă. Infractorii s-au urcat apoi într-o maşină Chevrolet neagră şi au fugit de la faţa locului", a scris ziarul mexican El Informador.

Întrebat despre incident după calificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Monaco, Perez a confirmat detaliile poveştii şi a dezvăluit că bodyguardul se afla într-o stare bună.

"Practic, au încercat să-mi jefuiască maşina de securitate şi l-au rănit pe unul dintre băieţii mei de securitate cu un singur foc. El este într-o stare bună. Poliţia i-a luat pe hoţi", a spus Perez.

Poliţia din Guadalajara a reuşit să găsească maşina Chevrolet folosită de hoţi pentru a fugi de la faţa locului şi a arestat două persoane.

Sergio Perez a ocupat locul nouă, sâmbătă, în calificările de la Monte Carlo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.