O echipă din liga a treia va juca finala Cupei Franţei, după ce tragerea la sorţi a partidelor din semifinale a stabilit că Les Herbiers va întâlni, pe teren propriu, pe FC Chambly.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Les Herbiers, club fondat în 1919, în localitatea cu acelaşi nume din regiunea Loara, oraş cu aproximativ 15.000 de locuitori, evoluează din 2015 în Campionatul Naţional, liga a treia franceză.

După 22 de etape, Les Herbiers ocupă locul 15 (din 17) în campionat, retrogradabil, iar în sferturi, a trecut, la penaltiuri, de echipa Lens, din liga a doua.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

FC Chambly este un club fondat în 1989, în localitatea cu acelaşi nume din nordul Franţei, cu o populaţie sub 10.000 de locuitori. Chambly ocupă locul 16 în "National", iar în sferturi a eliminat-o, cu 1-0, pe Strasbourg, din prima ligă.

În cealaltă semifinală, Caen va primi, pe teren propriu, replica deţinătoarei trofeului, Paris Saint-Germain.

Meciurile din penultimul act al Cupei Franţei vor avea loc la 17 şi 18 aprilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.