După ce a jucat un an în prima ligă din Rusia şi a izbutit să câştige Cupa, Nuno Rocha a semnat un contract valabil pe două sezoane cu opţiune de prelungire pentru încă doi cu CS Universitatea Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Născut pe data de 25 martie 1992, în localitatea Praia, el a marcat 23 de goluri şi a oferit 13 pase decisive în 97 de jocuri pentru gruparea din Bănie.

Rocha a venit prima oară în Bănie în anul 2014 de la Maritimo. Este om de bază în naţionala Insulelor Capului Verde, cu care a evoluat în iarna lui 2015 la Cupa Africii pe Naţiuni, fiind integralist în toate cele trei partide din faza grupelor.

Pe lângă Nuno Rocha, CS Universitatea Craiova i-a mai achiziţionat în acest sezon pe portarul italian Mirko Pigliacelli, pe fundaşul ghanez Isaac Donkor, pe mijlocaşii Alex Cicâldău şi Matteo Fedele, pe paraguayanul Cesar Meza Colli şi pe atacantul bosniac Elvir Koljic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.