Clubul Nottingham Forest a anunţat, miercurii, numirea lui Nuno Espirito Santo în funcţia de antrenor principal al echipei din Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În căutarea unui înlocuitor pentru Steve Cooper, care a fost demis marţi, Nottingham Forest nu a pierdut timpul. Clubul care ocupă în prezent locul 17 în Premier League a anunţat sosirea lui Nuno Espirito Santo. Portughezul, în vârstă de 49 de ani, a semnat un contract pe doi ani şi jumătate, valabil până în iunie 2026. El se va afla prima dată pe banca tehnică a noii sale echipe, sâmbătă, împotriva formaţiei Bournemouth.

Nuno Espirito Santo era liber de contract de la plecarea de la Al Ittihad în noiembrie (37 de victorii, 9 egaluri şi 7 înfrângeri). Fostul jucător de la FC Porto nu este străin de Premier League, el antrenând anterior echipa Wolverhampton, între iulie 2017 şi iunie 2021 (96 de victorii, 46 de remize şi 57 de înfrângeri) şi formaţia Tottenham, între iulie şi noiembrie 2021 (9 victorii, 1 egal şi 7 înfrângeri).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.