Liderul ATP, sârbul Novak Djokovici, s-a calificat pentru a zecea oară în semifinalele turneului de la Wimbledon, după victoria cu numărul 100 obţinută pe iarbă (18 înfrângeri în total, 77 de succese la Wimbledon), miercuri, în meciul cu ungurul Marton Fucsovics, locul 48 ATP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Djokovici s-a impus cu scorul de 6-3, 6-4, 6-4, după un meci care a durat două ore şi 17 minute

În penultimul act, tenismenul sârb va evolua cu canadianul Denis Shapovalov, locul 12 ATP şi cap de serie numărul 10, care l-a întrecut, tot miercuri, cu scorul de 6-4, 3-6, 5-7, 6-1, 6-4, pe rusul Karen Hacianov, locul 29 ATP şi cap de serie numărul 25, după o partidă de trei ore şi 25 de minute. Shapovalov este în premieră în semifinalele unui grand slam.

Novak Djokovici este deţinătorul trofeului la Wimbledon şi are în palmares cinci titluri la All England Club. El are acum 19 victorii consecutive la Wimbledon.

Calificarea în sferturi este pentru Fucsovics cea mai bună performanţă la un grand slam.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.