Sârbul Novak Djokovici aşteaptă un răspuns din partea autorităţilor americane pentru a vedea dacă va putea participa la turneele din SUA, deşi nu este vaccinat împotriva covid-19, relatează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din 2019, Djokovici nu a fost prezent la turneele americane, din cauza restricţiilor din pandemie, el nefiind vaccinat.

Însă în acest an situaţia s-ar putea schimba. Fratele sportivului, Djordje Djokovic, a declarat pentru Tanjug că sportivul a făcut tot ce trebuie pentru a încerca să obţină autorizaţia de acces în SUA.

“Din nefericire, nu depinde de noi. Novak are nevoie de o derogare pentru a intra în Statele Unite, având în vedere faptul că ei încă nu îi lasă pe vizitatorii nevaccinaţi să intre în ţară”, a explicat fratele sportivului.

Dacă va obţine o derogare, Novak Djokovici va putea participa la turneele de la Miami şi Indian Wells. “Decizia va veni în câteva zile”, a precizat Djordje Djokovic.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.