Tenismanul sârb Novak Djokovic a declarat duminică, la Paris, după cea de-a 23-a victorie într-un turneu de Grand Slam, că turneul de la Roland Garros din acest an a fost cel mai dificil de câştigat din întreaga lui carieră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Vă mulţumesc pentru atmosfera specială, minunată. Evident, sunt foarte fericit să împărtăşesc acest moment cu totul special cu voi şi în această etapă cu totul specială din viaţa mea. Nu întâmplător am câştigat al 23-lea meu titlu de Mare Şlem aici, la Paris. Acest turneu a fost cel mai greu de câştigat din cariera mea. Cu multe emoţii, lucruri pe teren, dar şi afară. Sunt foarte, foarte mândru şi foarte fericit să fiu aici, pe acest teren foarte special. Vă mulţumesc din nou pentru prezenţa, sprijinul, energia voastră pe tot parcursul turneului”, a declarat Novak Djokovic după victoria din faţa norvegianului Casper Ruud.

„A fost important să câştigi împotriva cuiva care are mari valori umane şi acesta este cazul tău, Casper, aşa că meriţi un mare respect. Scuze pentru rezultatul de azi. Nu este cel mai bun mod de a încheia, dar ai fost unul dintre cei mai consecvenţi jucători din turneu din ultimii ani. Îţi doresc tot binele şi să câştigi împotriva tuturor... În afară de mine!”, a încheiat Djokovic într-o seară specială, când a devenit primul jucător de tenis din lume care a câştigat 23 de trofee de Grand Slam în carieră.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.