Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a anunţat, marţi, că a "deschis calea reînfinţării Federaţiei Române de Patinaj", un sport cu mare valoare sentimentală pentru el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă bucur foarte mult că am deschis calea reînfiinţării Federaţiei Române de Patinaj, sport care are o mare valoare sentimentală pentru mine. Sporturile pe gheaţă – întâi hocheiul, apoi patinajul-viteză - au fost cele cu care am debutat şi am făcut performanţă la începuturile carierei mele. Activitatea federaţiei de patinaj a fost ani de zile marcată de incertitudine şi lipsă de perspective. Ca urmare a problemelor interne şi juridice, acest for a fost dizolvat de instanţă. MTS a demarat procedurile de radiere din Registrul Sportiv, măsură care oferă posibilitatea reînfiinţării pe baze curate, sănătoase, ale unei noi federaţii", a scris Novak pe Facebook.

"Este o şansă nouă pentru acest sport şi pentru cei care îl iubesc", a adăugat ministrul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.