Căpitanul FC Voluntari, Daniel Novac, a fost ironic după ce arbitrul Marcel Bârsan a revenit asupra deciziei de a dicta un penalti în finalul meciului cu CSU Craiova, din etapa a XXV-a a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"S-a băgat arbitrajul video în Liga I, că am văzut că s-a dus centralul la tuşierul de pe partea cealaltă. De pe bancă s-a văzut penalti", a spus Novac, la Telekom Sport.

El a fost înlocuit cu Florin Cernat, în repriza a doua.

Echipa CSU Craiova a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), pe FC Voluntari, în etapa a XXV-a a Ligii I. Golul a fost marcat: Bancu '33

În minutul 84, arbitrul Marcel Bârsan a dictat penalti după o intervenţie a portarului Miodrag Mitrovici (CSU Craiova) asupra lui Daniel Benzar. După ce s-a consultat cu asistentul Marius Marica, care i-a atras atenţia că portarul a atins mingea, centralul a revenit asupra deciziei. Jucătorii gazdelor au protestat vehement, dar meciul s-a reluat cu minge de arbitru, după mai multe minute de întreurpere. Pentru proteste, antrenorul gazdelor Claudiu Niculescu a fost trimis în tribune.

La acest meci a asistat din tribune şi preşedintele CCA, grecul Kyros Vassaras, care a mers la cabine după partidă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.