Delegaţia României a obţinut nouă medalii la Jocurile Europene Paralimpice de tineret, de la Genova, care se încheie duminică. Echipa de goalball pentru nevăzători a câştigat medalia de bronz la prima participare în această competiţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

România a avut 12 sportivi înscrişi în competiţie la patru ramuri sportive: para atletism, goalball pentru nevăzători, para nataţie şi para tenis de masă.

Tricolorii au încheiat cu nouă medalii, după cum urmează: cinci medalii la para atletism (una de aur, trei de argint şi una de bronz), medalie de bronz la goalball, trei medalii la para tenis de masă (două de aur şi una de argint).

Echipa de goalball pentru nevăzători, condusă de antrenorul Călin Crăciun, a participat pentru prima dată în competiţie şi a încheiat cu medalia de bronz, primind şi premiul pentru fair-play.

”Felicitări tutoror, suntem mândri de voi şi mult succes în competiţiile viitoare”, a transmis într-un mesaj Comitetul Paralimpic Naţional. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.