Nouă jucători şi un antrenor ai FC Dallas au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, informează presa americană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alături de alte 25 de echipe, echipa texană a ajuns, sâmbătă, al Orlando, unde se va disputa campionatul nord-american de fotbal.

Trei jucători au fost testaţi pozitiv înainte de plecarea către Orlando şi nu se ştie dacă aceştia au făcut deplasarea.  După ce formaţia a ajuns în Florida, au fost înregistrate alte şase cazuri de infectare cu Sars-CoV-2 în rândul fotbaliştilor plus un antrenor.

Clubul nu a dorit să comenteze situaţia, iar conducerea MLS a confirmat şase cazuri.

Conform ESPN, orice persoană testată pozitiv va fi izolată, monitorizată şi retestată. De asemenea, toţi contacţii vor fi identificaţi, testaţi şi plasaţi în izolare.

MLS ar urma să înceapă la 8 iulie, după ce fotbalul a fost suspendat aproape patru luni în SUA din cauza pandemiei de coronavirus. 

FC Dallas trebuie să joace, la 9 iulie, cu Vancouver Wihtecaps, dar nu se ştie în acest moment dacă meciul se va juca sau va fi amânat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.