Jucătorii Thibaut Courtois, Federico Valverde, Eduardo Camavinga şi Vinicius Junior de la Real Madrid şi Ousmane Dembele, Samuel Umiti şi Gavi de la FC Barcelona au fost testaţi pozitiv cu coronavirus, au anunţat, miercuri, cele două cluburi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Real Madrid anunţă că jucătorii noştri Courtois, Valverde, Camavinga şi Vinicius Jr. au fost testaţi pozitiv cu covid-19”, este anunţul de pe site-ul realmadrid.com.

Şi FC Barcelona a făcut un anunţ scurt: “Jucătorii O. Dembele, Umtiti şi Gavi au fost testaţi pozitiv cu Covid-19 la testele PCR făcute echipei. Jucătorii se simt bine şi sunt în izolare. Clubul a informat autorităţile competente”.

De la jumătatea lunii decembrie, la Real Madrid au mai fost găsiţi infectaţi cu coronavirus opt jucători, între care se numără Luka Modric, Gareth Bale şi David Alaba.

FC Barcelona a anunţat zilele trecute încă patru cazuri pozitive: Dani Alves, Clement Lenglet, Jordi Alba şi Alejandro Balde.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.