Portarul Florin Niţă a declarat, duminică seară, după meciul amical disputat de România cu Anglia, scor 0-1, că la penaltiul pe care l-a apărat şi-a făcut doar datoria şi că tricolorii puteau face un meci şi mai bun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu contează cine a bătut, cum a bătut, mi-am făcut treaba şi nimic mai mult. Am avut foarte multe ocazii, dar nu am reuşit să înscriem. Suntem fericiţi pentru jocul pe care l-am făcut şi puteam face un meci şi mai bun dacă înscriam în prima repriză prin Sorescu. Să luăm lucrurile pozitive de la acest meci şi asă fim mai buni. Să nu ne gândim la lucrurile negative”, a spus Niţă la ProX.

Anglia a învins România pentru prima dată în ultimii 51 de ani, scor 1-0 (1-0), într-un meci amical disputat, duminică, la Middlesbrough. Golul a fost marcat de Rashford, în minutul 68, din penalti.

În minutul 77, Chiricheş l-a faultat în careu pe Calvert-Lewin şi arbitrul a dictat din nou penalti. Niţă a apărat şutul lui Henderson de la 11 metri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.