Mijlocaşul Dan Nistor a declarat, luni seară, după victoria cu FCSB, scor 2-1, în Liga I, că speră ca Dinamo să beneficieze de jocul rezultatelor şi să câştige campionatul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dedic victoria bebeluşului meu de o lună şi soţiei mele. Cred că a fost un derbi frumos, ne bucurăm că am câştigat, sperăm la campionat. În minutul 90+2 nu mai speram la victorie, dar a apărut acel penalti şi totul s-a schimbat. Mulţumesc fanilor, sunt unici în România şi Europa. Cu o victorie la Craiova am fi fost pe primul loc, sperăm să câştigăm ultimele două meciuri şi prin jocul rezultatelor să câştigăm campionatul. Sperăm să rămână Cosmin Contra, sperăm ca cei din conducere să găsească o soluţie să rămână aici", a declarat Nistor la Digisport.

Echipa Dinamo a câştigat, cu scorul de 2-1 (1-0), meciul susţinut, luni, pe Arena Naţională, în compania formaţiei FCSB, în etapa a VIII-a a play-off-ului Ligii I.

Dinamo a marcat prin Hanca '34, '90+6, ambele goluri din penalti. Pentru FCSB a înscris Pleaşcă '53.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.