Căpitanul echipei Dinamo, Dan Nistor, a declarat, miercuri seară, că deşi era sigur de victoria formaţiei sale în faţa Stelei, nu se aştepta la o asemenea diferenţă de scor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Fanii au fost la nivel înalt, cred că ne-am ridicat la pretenţiile lor. Important este că am câştigat derbiul cu Steaua. Credeam că vom câştiga, dar nu mă aşteptam la scor, suntem foarte fericiţi. Ne-a mobilizat foarte bine după gol, e bine că am trecut, caracterele puternice se văd în momente grele. Trebuie să o ţinem tot aşa şi să câştigăm şi la Mediaş", a declarat Nistor.

Formaţia Dinamo a învins, miercuri, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1 (2-1), echipa Steaua, într-un meci contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii I.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Pentru Dinamo au marcat Hanca ’37 (penalti), Nedelcearu ‘45+5 şi Nemec ’59, iar pentru Steaua a înscris Boldrin, în minutul 3, din penalti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.