Fotbalistul dinamovist Dan Nistor a declarat, vineri seară, după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-2, că arbitrul ar fi trebuit să acorde penalti pentru Dinamo şi să elimine un jucător de la echipa oaspete. El şi-a recunoscut vina pentru eliminarea sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“La primul galben am protestat. Cred că am voie să protestez, sunt căpitan. La al doilea galben am greşit şi am avut un atac întârziat. Îmi asum vina, recunosc. Dar a văzut toată ţara, penalti şi roşu. Din punctul meu de vedere a fost viciere de rezultat. Ok, poate ratam penaltiul, dar în zece oameni le era foarte greu adversarilor. E foarte greu să prindem play-off-ul, dar trebuie să nu renunţăm până la final şi să luptăm atât timp cât mai sunt şanse. Dacă noi vom avea rezultate cu siguranţă banii vor veni. Lucrurile de mişcă şi se mişcă bine în privinţa banilor. Dar trebuie să jucăm fotbal şi după aia să ne gândim la alte chestii.”, a spus Nistor la Digi Sport.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I, în care a condus cu 1-0.

Dan Nistor a deschis scorul pentru dinamovişti în minutul 60 şi 12 minute mai târziu a fost eliminat, primind al doilea cartonaş galben.

Pentru Sepsi a înscris Goran Karanovic într-un interval de doar trei minute:  ’76, ’78.

În minutul 47, Bouhenna, de la Sepsi, a comis henţ în careu la un şut al lui Sorescu, dar arbitrul Iulian Călin nu a acordat nimic. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.