Japonezul Kei Nishikori, locul 9 ATP, a pierdut, marţi, cu scorul de 0-6, 1-6, meciul disputat cu sud-africanul Kevin Anderson, locul 6 ATP, în etapa a doua a Grupei Lleyton Hewitt a Turneului Campionilor de la Londra.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anderson s-a impus în numai 65 de minute şi i-a produs japonezului una dintre cele mai dure înfrângeri din carieră. Nishikori a reuşit ghemul de onoare la scorul 0-6, 0-5 şi doar o dată a mai pierdut cu 1-12, în 2008, în faţa suedezului Robin Soderling la Intrum Stockholm Open, scor 6-1, 6-0.

Înfrângerea suferită de Nishikori este cu atât mai suprinzătoare, cu cât, duminică, în primul meci, l-a întrecut pe favoritul grupei, elveţianul Roger Federer, locul 3 ATP, cu 7-6 (4), 6-3.

În al doilea meci al zilei de marţi, Federer va evolua, de la ora 22.00, cu austriacul Dominic Thiem, locul 8 ATP, şi are nevoie de o victorie pentru a mai spera la calificarea în semifinale.

După ce l-a învins şi pe Dominic Thiem, în prima etapă, scor 6-3, 7-6 (10), Anderson este foarte aproape de calificarea în semifinale, înaintea ultimului meci din grupă, cu Federer.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.