Producătorul de echipament sportiv Nike a anunţat că a rupt contractul cu jucătorul de fotbal american Antonio Brown, component al echipei din NFL New England Patriots. Sportivul face obiectul unei plângeri pentru viol, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Antonio Brown nu mai este un sportiv Nike”, a declarat un purtător de cuvânt al producătorului, fărăsă precizeze motivul renunţării la contract.

Brown, care a semnat la 7 septembrie cu campioana en titre din NFL, a fost acuzat de viol, trei zile mai târziu, de Britney Taylor, care i-a fost preparator fizic. Potrivit plângerii depuse de femeie în districtul Miami, Brown ar fi agresat-o sexual în iunie 2017 şi în mai 2018 ar fi violat-o.

NFL a deschis o anchetă, însă aceast lucru nu îl împiedică momentan pe sportiv să joace pentru noua sa echipă. El chiar a reuşit un touchdown pentru New England Patriots în weekend, la un meci cu Miami.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.