Tehnicianul echipei FC Voluntari, Claudiu Niculescu, a declarat duminică seară, după meciul cu Concordia Chiajna, scor 0-1, că este foarte supărat că formaţia sa a încheiat astfel sezonul şi a subliniat că totul s-a jucat "pe teren şi nu în culise".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am făcut tot ce a depins de noi ca să câştigăm. Vă asigur că s-a jucat totul pe teren. Am pregătit meciul ca pe celelalte. Am jucat cu cel mai bun 11 pe care l-am avut la dispoziţie, s-a acumulat multă oboseală, dar e foarte greu să-i aduci cu picioarele pe pământ după ce acum şapte zile au făcut o performanţă istorică. Sunt supărat, sunt trist, nu mi-aş fi dorit un astfel de final de sezon, nu ar fi trebuit să pierdem. A fost greu să-i desfacem. Din momentul în care au marcat am încercat să-i desfacem, dar s-au apărat cu toată echipa în treimea lor. Sunt mândru de jucătorii mei şi îi felicit. Din păcate cred că euforia de după finala Cupei a fost greu de stăpânit. Trebuia să învingem, sunt foarte supărat. Totul s-a jucat pe teren în această seară şi nu în culise. Eu şi băieţii mei am făcut totul ca să câştigăm acest meci", a spus Niculescu la Digi Sport.

El a precizat că îi pare foarte rău că Flavius Stoican a retrogradat cu Pandurii Târgu Jiu. "Îmi pare rău pentru Flavius, mi se rupe sufletul pentru el. A făcut o treabă extraordinară acolo, la Pandurii, cu buget de austeritate. Eu sper să aibă puterea să o ia de la capăt", a adăugat tehnicianul.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Echipa Concordia Chiajna s-a salvat de la retrogradare, după ce a învins, duminică, în deplasare, la Piteşti, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia FC Voluntari, în ultima etapă a play-out-ului Ligii I.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.