Antrenorul FC Voluntari, Claudiu Niculescu, de declarat, după succesul cu Poli Timişoara, că partida de pe Stadionul Daniel Păltinişanu a fost una spectaculoasă, dar lui nu i-a plăcut, din cauza faptului că echipa sa trebuia să câştige mai uşor, nu cu un gol în minutul 90.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Niculescu a spus că i-a stricat debutul lui Leo Grozavu la Poli, aşa cum şi actualul tehnician al bănăţenilor i-a stricat lui debutul la Voluntari, pe vrema când antrena FC Botoşani.

"Cred că a fost unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din acest an, cu răsturnări de scor, cu ocazii multe, în special ocazii multe din partea noastră. Da, e plăcut de privit din afară, dar greu de trăit de pe bancă, pentru că ar fi trebuit să închidem jocul din prima repriză. Am controlat jocul în totalitate, cu excepţia primelor 15 minute din repriza secundă. Au venit ocaziille, am ratat şi un penalti. A fost un meci cu de toate, un meci spectaculos, dar mie nu mi-a plăcut. Nu mi-a plăcut cum s-au desfăşurat lucrurile pe teren, cu asemenea greşeli mari pe care le-am făcut şi cu mai ales cu ratările pe care le-am avut. Data viitoare, aceste ratări ne pot costa. Dacă am fi marcat toate ocaziile, poate ar fi fost un scor fluviu şi nu ar fi fost corect. Sunt supărat pe începutul reprizei secunde. Bălan era desmenat să execute penaltiul, el la antrenament execută foarte bine. Asta e viaţa, mai ratează", a declarat Niculescu, la Digi Sport.

ACS Poli Timişoara a pierdut, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-3 (0-1), în faţa formaţiei FC Voluntari, în primul meci al etapei a XXIV-a a Ligii I. Adrian Bălan (FC Voluntari) a marcat două goluri şi a ratat un penalti, iar Ionuţ Voicu a înscris în minutul 90 golul victoriei ilfovenilor.

Au marcat: Popovici '49, Artean '69 / Adrian Bălan '10, '71, Ionuţ Voicu '90.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.