Jucătoarea de tenis Nicoleta Dascălu, venită din calificări şi locul 373 WTA, a acces, miercuri, în turul doi al turneului ITF de la Hechingen (Germania), dotat cu premii în valoare totală de 60.000 de dolari, informează site-ul itftennis.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dascălu a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 7-6 (8), 7-6 (5), după o oră şi 53 de minute, pe Anna Zaja (Germania), poziţia 228 în ierarhia mondială.

În turul doi, Nicoleta Dascălu o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Petra Krejsova (Cehia), locul 224 WTA, şi Patty Schnyder (Elveţia), poziţia 206 în clasamentul mondial.

În primul tur la Hechingen, Arina Gabriela Vasilescu, beneficiară a unui wild card şi fără clasament, a fost întrecută, cu scorul de 6-2, 6-1, după o oră şi un minut, de Tamara Korpatsch (Germania), jucătoare venită din calificări şi poziţia 143 în ierarhia mondială.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.