Mijlocaşul Nicolae Stanciu a declarat, miercuri seară, după meciul amical România - RD Congo, scor 1-1, că ştie de ceva discuţii despre un posibil transfer la formaţia rusă Zenit Sankt Petersburg, care va fi antrenată de Mircea Lucescu, dar a precizat că momentan se gândeşte doar la naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ştiu de ceva discuţii cu Zenit, dar momentan sunt la echipa naţională şi sunt mândru că sunt convocat în lotul lărgit. Nu mă gândesc deocamdată la echipa de club, vreau doar să fiu în lotul de 23 pentru Euro", a spus Stanciu la Digi Sport.

Marţi, Mircea Lucescu a semnat un acord pentru un contract pe două sezoane cu gruparea Zenit Sankt Petersburg, cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

Mijlocaşul stelist a afirmat că nu credea că România va fi egalată de RD Congo în meciul amical de la Como: "Nu credeam că vom fi egalaţi. O să analizăm împreună cu antrenorii şi ni se va spune unde am greşit. Acum aşteptăm meciul cu Ucraina. Nu era important să marchez în această seară, cu toţii încercăm să-i facem viaţa grea selecţionerului când va alege lotul pentru Euro. Îmi doresc să am evoluţii bune la naţională şi la echipa de club. Nu ar fi nicio problemă să joc împreună cu Sânmărtean, pentru că nici nu jucăm pe acelaşi post".

Echipa naţională a României, aflată în pregătirea pentru turneul final al Campionatului European din Franţa, a terminat la egalitate, miercuri, scor 1-1 (1-0), cu reprezentativa statului RD Congo, într-un meci amical disputat pe stadionul Giuseppe Sinigaglia din Como.

România a deschis scorul prin Stanciu, în minutul 27, RD Congo restabilind egalitatea prin Bokila, în minutul 87.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.