Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că tehnicianul Ionuţ Popa, al cărui contract actual este valabil până la 1 iulie, va rămâne la conducerea echipei bănăţene, cu care a reuşit menţinerea în Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Domnule Ionuţ Popa, aţi făcut treabă excelentă la Poli, cum am mai spus de nenumărate ori! Nu luaţi în seamă fabulaţiile unor minţi bolnave! Eu am încredere în dv. şi aşa, fără mustaţă! :)) Deci, aşa cum v-am spus, dv. veţi fi, în continuare, antrenor la ACS Poli! Fără mustaţă sau cu mustaţă, dacă o fi să vă crească la loc! :))", a scris Robu pe Facebook, comentând un articol din GSP, conform căruia Vasile Miriuţă ar fi aproape să preia postul de tehnician al echipei ACS Poli Timişoara.

Duminică, Ionuţ Popa a declarat la Digi Sport că a fost chemat de două ori înainte de finalul sezonului ca să semneze un nou contract. "Eu am contract până la 1 iulie. Am fost chemat de vreo două ori să semnez contractul, dar am spus: «Domne, să scot echipa la mal. Nu mă mai chemaţi că vin eu singur dacă trebuie»", a spus Popa.

ACS Poli Timişoara a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 3-1, formaţia UTA Bătrâna Doamnă, în manşa secundă a barajului pentru Liga I şi s-a menţinut în primul eşalon. Poli s-a impus şi în turul barajului de menţinere/promovare, scor 2-1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.