Tehnicianul Nicolae Dică s-a declarat mulţumit de rezultatul de egalitate obţinut joi de FCSB în meciul disputat împotriva echipei Anderlecht, în grupele Conference League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A fost un 0-0, dar a fost un meci bun din partea noastra chiar daca am schimbat mult faţă de echipa pe care am folosit-o în campionat. Păcat că nu am reuşit să marcăm. În Anglia am primit un penalti împotriva noastră, care nu a fost, iar azi nu am primit un penalti care mi s-a spus că a fost clar în favoarea noastră, dar nu a fost acordat.

E un rezultat, totuşi, echitabil. Noi ne jucăm şansa. Avem adversari puternici, West Ham care are un buget de sute de milioane, Anderlecht care are un buget de şase-şapte ori mai mare decât al nostru, chiar şi Silkeborg este o echipă puternică.

Am păstrat jucători pe bancă pentru a-i odihni, în perspectiva meciului din campionat. La Craiova o să avem un meci foarte dificil, cu un adversar foarte puternic”, a declarat Nicolae Dică la Pro Arena.

Echipa FCSB a terminat cu un scor egal joi, 0-0, meciul de pe Arena Naţională disputat împotriva echipei belgiene Anderlecht, într-un meci din etapa a doua a grupelor Conference League.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.