Nicolae Dică, antrenorul echipei FCSB, a declarat duminică, după meciul UTA, că nu înţelege cum echipa sa face cadou adversarilor goluri pe final de meci şi spune că FCSB încrie puţin la câte ocazii are în fiecare partidă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Marcăm foarte puţin din câte ocazii avem, prea puţine goluri. La finalizare trebuie să fim mai răi. Trebuie să urmăm exemplul lui Silkeborg, care a avut eficienţă maximă. Ca de obicei am făcut cadou un gol, cum primim noi. Nu înţeleg cum. Despre antenamente, ce să spun? Noi ne pregătim, antrenamentele sunt filmate, notate, avem şi parametrii tehnici. Nu e nimic de ascuns.

Darius Olaru este jucătorul care aleargă cel mai mult din echipă, iar azi a reuşit să marcheze. Sper să o mai facă şi în meciurile următoare. El de multe ori îşi face mingea pentru stângul, anul trecut i-a ieşit, anul ăsta mai puţin. Urmează meciul din cupă. Voi menaja jucători, dar asta nu înseamnă că nu ne interesează Cupa României”, a declarat Nicolae Dică.

Echipa FCSB a învins duminică, pe teren propriu, formaţia UTA Arad, scor 2-1, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.