Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, s-a declarat duminică seară mulţumit de prestaţia elevilor săi în repriza a doua a meciului cu FC U Craiova 1948.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A fost o primă repriză nu foarte bună, în care am avut unele probleme pe contraatacurile lor. În a doua repriză am avut posesie, ne-am creat ocazii, am pus presiune. Aş vrea ca echipa să arate mereu aşa cum a arătat în a doua repriză. Am schimbat un fundaş la pauză pentru că am avut acele probleme pe zona centrală. Dawa şi Tamm formează un cuplu bun în acest moment, iar Bouhenna nu prea a jucat la CFR Cluj. Trebuie să fim încrezători, să rămânem cu lucrurile bune făcute. Trebuie să reglăm greşelile de pe faza defensivă”, a afirmat Nicolae Dică la posturile care traansmit Superliga.

Echipele FCSB şi FC U Craiova 1948 au încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat duminică seara, pe Arena Naţională, în cadrul etapei a treia din Superligă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.