Tehnicianul Nicolae Dică a declarat, joi seara, că FCSB a făcut cadou un gol la meciul cu West Ham, dar că a reuşit să se ridice timp de 70 de minute la nivelul unei echipe din Anglia cu un buget foarte mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am făcut un cadou, acel penalti, am jucat şaptezeci de minute, apoi am primit şi al doilea gol. Nu trebuie să mai facem aceste cadouri. Am reuşit 70 de minute să ne ridicăm la nivelul unei echipe din Anglia cu un buget foarte mare şi asta este extrem de important. Mă bucur, dar trebuie să învăţăm că e nevoie să ducem 90 de minute, 95 de minute. Aşa se întâmplă şi în campionat, şi în cupele europene. Trebuie să învăţăm asta. Trebuie să fim pregătiţi să jucăm din trei în trei zile, aşa cum joacă toată lumea”, a declarat Dică, joi, la Pro Arena.

Echipa FCSB a pierdut joi seara la Londra, scor 1-3, primul meci din grupele Conference League, cu echipa engleză West Ham United

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.