Antrenorul echipei Petrolul Ploieşti, Nicolae Constantin, a declarat, vineri seară, că echipa sa nu îşi mai doreşte să facă spectacol, ci să fie pragmatică şi să câştige puncte

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aşteptam victoria asta după trei meciuri în care lumea ne-a apreciat jocul şi nu am reuşit să luăm puncte multe! În seara asta nu am mai făcut spectacol, am luat punctele pentru că de ele avem nevoie. Pe noi, jucătorii şi antrenorii, punctele ne ţin în joc. Începem să arătăm bine, ofensiv poate am fi putut mai mult, dar lucrurile vor fi îmbunătăţite. Despre eliminare, nu am avut nici un meci cu arbitrul, nici nu am vorbit cu el, m-a executat de la distanţă, lunetist…. De pe bancă mi s-a spus că nu a fost penalti şi eram un pic nervos. Acum urmează meciul cu Rapid. Primul derby din fotbalul românesc. Va fi spectacol în tribune, sigur. O să găsesc o metodă să intru şi eu pe stadion la Rapid, voi găsi un loc unde să stau şi vom lupta pentru puncte acolo”, a declarat Nicolae Constantin la posturile care transmit Superliga.

De cealaltă parte, antrenorul Universităţii Cluj, Erik Lincar, a fost supărat pentru că echipa sa marchează extrem de puţin: ”Din două penalti-uri în ultimele două etape nu am reuşit să marcăm nici unul. O să facem concurs la antrenament, să vedem cine bate mai bine... Vă daţi seama că nu stăm foarte bine cu moralul acum. Am avut şuturi la poartă, dar nu pe poartă. Trebuie să fim bărbaţi şi să fim mai pragmatici ca să obţinem puncte de la Arad, o deplasare foarte dificilă”, a spus Lincar la finalul meciului.

Petrolul Ploieşti a învins cu 1-0 în deplasare pe Universitatea Cluj, reuşind prima victorie din acest sezon al Superligii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.